Ensiapua kotona ja työpaikalla – osta defibrillaattori

Sydänpysähdys voi tapahtua missä ja milloin tahansa, jolloin nopea reagointi on elintärkeää. Kotona ja työpaikoilla on tärkeää varautua erilaisiin hätätilanteisiin, joten osta defibrillaattori netistä.

Ihmishenkien pelastamiseen

Defibrillaattori on laite, joka voi pelastaa ihmishenkiä sydänpysähdyksen tapahtuessa. Se toimii antamalla sähköiskun sydämeen kohdistettuna, jolloin sydän voidaan palauttaa normaaliin rytmiin. Tämä on erityisen tärkeää, sillä mitä nopeammin defibrillaatio voidaan suorittaa, sitä paremmat ovat potilaan selviytymismahdollisuudet. Lisää tietoa tuotteista löydät esimerkiksi Medisolin ja Ensiaputarvikkeiden sivuilta.

Sydäniskuri kotiin ja työpaikalle

Kotona defibrillaattori voi olla erityisen tärkeä, jos perheessä on sellaisia henkilöitä, joilla on todettu sydänsairauksia tai riskitekijöitä sydänpysähdykselle. Työpaikoilla sydäniskurit alkavat olla yhä yleisempi näky ja monissa paikoissa ne ovat jopa pakollisia.

Hätätilanteissa merkitys on korvaamaton

Laitteen hankinta voi tuntua suurelta yksittäiseltä investoinnilta, mutta hätätilanteissa sen merkitys on mittaamattoman arvokas. Defibrillaattorin hankkiminen kotiin tai työpaikalle voi olla ratkaisevan tärkeä päätös, sillä sen avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä sydänpysähdyksen sattuessa kohdalle.

Helppokäyttöisiä laitteita

Monet defibrillaattorit on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja niiden mukana tulee myös selkeät ohjeet niiden käyttämistä varten. Laitetta voidaan tällöin käyttää ilman erityiskoulutusta, jolloin potilaan selviytymismahdollisuudet sydämen pysähtyessä ovat huomattavasti paremmat. Lisäksi laitteet on sijoitettu usein näkyvälle paikalle. Usein ne ovat valaistuja ja ne ovat myös nopeita ottaa käyttöön.