Paras kahvikuppi mustasta kullasta nauttimiseen

Mikäpä on sen mukavampaa, kun rentoutuminen kahvikupin ja hyvän kirjan seurassa. Rentoutumishetkestä tekee vielä ihanamman sen, kun kahvin saa juoda omasta lempimukistaan. Kahvikuppeja saa eri kokoisina ja eri värisinä. Voit myös valita kupin kuvioinnilla tai ilman. Myös materiaalivaihtoehtoja on useita. Pystyt siis valitsemaan mukisi mieltymyksesi mukaan ja keskittymään sen jälkeen vain nauttimaan kahvista.

Muki kahvilaadun mukaan

Valitessasi mukia voit myös huomioida juomasi kahvilaadun. Espressokupit ovat tyypillisesti pienempiä, sillä espressoa valmistetaan usein pienempi annos kerrallaan. Lattea taas tarjoillaan usein korkeista laseista. Lasi sopii hyvin myös Irish coffeen tarjoiluun.

Mukin huoltaminen

Lempimukin puhdistuksessa voit hyödyntää Marttojen puhdistusniksiä. Kahvikuppia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös sen pesumahdollisuuksiin. Voiko mukin pestä astianpesukoneessa vai onko se pestävä käsin? Mikäli aikaa ei riitä käsinpesuun, voi astianpesukoneen kestävä muki olla parempi vaihtoehto.

Mukit erityistilaisuuksiin

Voit valita mukin myös tilaisuuden mukaan. Juhlatilanteisiin voi valita halutessaan siron alusvadillisen kahvikupin. Kahvikuppiin ja alusvatiin voi juhlan tuntua korostamaan valita platinareunuksen. Tunnelmaa voi tiivistää sesonkiaiheisilla kuvioilla koristelluilla mukeilla. Tontut mukissa tuovat joulutunnelman tullessaan. Kevät- ja kesätunnelmaa voi taas korostaa vaikkapa kukkakoristeisilla mukeilla.

Muuta huomioitavaa mukeja valitessa

Mukeja valitessa kannattaa myös miettiä niiden säilytysratkaisuja. Mikäli kaappisi ovat ahtaat, voisi sinulle sopia parhaiten pinottavat mukit. Mukien kestävyydessä on myös eroja. Kivitavarasta valmistettu muki kestää hyvin arkikäytön ja posliini taas sopii hyvin juhlatilaisuuksiin. Tarkista, millaisia mukeja on saatavissa Fyrklövern verkkokaupasta.